Certificaat bij uw speld

Certificaat bij uw speld

Als er spelden worden besteld is dat niet zomaar. De baas wil het personeel bedanken of eenheid en herkenbaarheid creëren. Op de club geeft het aan waar je bij hoort. Of een pin wordt uitgereikt als medaille. Er is een jubileum of juist een opening. Een collega vertrekt of er moet iemand in het zonnetje worden gezet.

In ieder geval zit er achter elke speld (of pin of broche) een verhaal. En dat is het waard om te vertellen. Bij ons kan dat!

Leg aan mij uit waarom de spelden worden uitgereikt en ik maak er een mooi certificaat bij met een prachtig verhaal. Hierop staat dan ook vermeld van welk materiaal de speld is gemaakt en bij welke oplage deze hoort. Deze kan samen met de speld (en) worden uitgereikt. Hiermee krijgt het nog extra cachet!