Jubileumspelden

Een speld als jubileum cadeau

Viert jouw bedrijf, organisatie of vereniging een jubileum? Een mijlpaal die je niet ongemerkt voorbij laat gaan. Verras je medewerkers of leden met een bijzonder cadeau. Een speciaal voor jullie gemaakte speld maakt het feest helemaal af.

 

En nog vele jaren!

Alvast van harte gefeliciteerd met het jubileum. Voordat je het weet, is het zover en vieren jullie feest! Er moet vast nog een hoop worden geregeld. Het jubileum cadeau verzorgen wij met alle liefde en plezier. Of het nu één speld is of 500, geen enkel probleem.

serie spelden voor de politie

  • In kleine en grote oplages
  • Altijd een persoonlijke aanpak
  • Gemaakt naar jouw wensen
  • Logo of uniek ontwerp
  • Een jubileum om nooit te vergeten

Vertel je verhaal

Elk jubileum heeft zijn eigen verhaal. Dit is de basis voor het ontwerp van de speld, het tastbare symbool, al dan niet in combinatie met een (bedrijfs)logo. Het verbindt en versterkt en geeft jullie feest iets extra’s.

Geheel naar jouw wens

In overleg met jou maken we een uniek ontwerp op basis van bijvoorbeeld een jaartal, kleur, edelsteen, sterrenbeeld of bloem. Laat je verrassen door de creativiteit van onze goudsmid!

Snel en eenvoudig

Een offerte aanvragen of persoonlijk contact? We helpen je graag, denken met je mee en houden je op de hoogte. Zo volg je jouw spelden van ontwerp tot sieraad.


Onze spelden worden met de hand gemaakt!

 

speld met de kernwaarde van het bedrijf: DNA