Pins

Pins op maat
Pin om vrijwilligers te bedanken

Hebben uw medewerkers of vrijwilligers hun uiterste best gedaan? Met op maat gemaakte pins kunt u uw waardering laten blijken. Ook bij jubilea en andere feestelijke gelegenheden is een mooie pin (met logo) een originele attentie.

Van jubileum tot bedankje

Spelden.com maakt pins die je bijblijven. Ze zijn gemaakt met aandacht en vakmanschap. Dat ziet u terug in de luxe uitstraling en de verfijnde uitvoering van de pins. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan:

• Pins, met logo bij de opening van een bedrijf of nieuwe vestiging.
• met een symbolische betekenis ter gelegenheid van een jubileum.
• om mensen te bedanken die hebben geholpen, bijvoorbeeld bij een huwelijk of feest.
• om de herkenbaarheid van medewerkers voor klanten of gasten te vergroten, bijvoorbeeld in   hotels of de detailhandel.
• met logo of mascotte voor clubs en verenigingen die de eenheid en verbondenheid binnen de club willen versterken.
• Heeft u zelf een idee? Wij werken het graag voor u uit in een pakkend ontwerp.

Pins met of zonder logo

Heeft u al een ontwerp in gedachten voor een pin? Of wilt u een nieuw ontwerp laten maken op basis van het logo of de kernwaarden van uw organisatie? Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Pin of speld?

Pins en spelden worden vaak met elkaar verward. Spelden.com maakt beide. Pins zijn voorzien van een korte steker waarmee het sieraad op een revers bevestigd kan worden. Spelden zijn meestal iets groter en hebben een langere steker. In onze portfolio vindt u voorbeelden van spelden en pins.

serie pins met logo op creatieve manier vormgegeven
Pin in goud ten afscheid