Logo pins

Logo pins: een unieke attentie

Wilt u uw logo laten verwerken in een pin? Spelden.com heeft de expertise in huis om er echt iets moois van te maken: de logo pin. Pins worden vaak in grote oplagen gemaakt, waardoor het interessant is om ze te laten gieten. Alle pins worden met de hand afgewerkt in ons atelier. Daardoor hebt u de zekerheid van een kwaliteitsproduct.

Pin of speld?

Pins hebben een korte steker waarmee het sieraad op een revers bevestigd kan worden. Spelden zijn vaak iets groter en hebben een lange steker. In onze portfolio vindt u voorbeelden van spelden en pins.

Pins laten maken: van idee tot uniek eindresultaat

De levertijd van pins is minimaal zes weken. Wij betrekken u graag bij het ontwerp- en productieproces. Daardoor heeft u de zekerheid dat het eindresultaat helemaal naar uw wens is.

   • Uw wensen zijn het uitgangspunt voor elke pin of speld. Heeft u al een pin of ontwerp klaarliggen? Wilt u een pin laten ontwerpen op basis van een logo of de kernwaarden van een bedrijf, stichting, club of vereniging? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Voor een indicatie van de prijzen, lees verder>>>
   • Wenst u een logo als uitgangspunt? Upload hier uw logo pin.
   • Na een (telefonisch) overleg maken wij verschillende schetsen, die u per mail ontvangt. Daarvan kiest u er een uit, eventueel vergezeld van uw opmerkingen.
   • Van de uitgekozen schets maken wij een rendering (computerontwerp). Desgewenst kunnen we ook een proefmodel maken.
   • Na uw goedkeuring en betaling worden de pins gemaakt. Voor grote oplagen werken we samen met een gieterij (in Nederland). De gegoten pins worden in ons atelier met de hand gesoldeerd en afgewerkt.
   • Als uw pins klaar zijn, sturen wij ze (verzekerd) naar u toe. Eventueel kunt u de pins ook zelf ophalen.
pin met politielogo voor koninginnedag