Pin voor Esmee Visser: de steen erop

Pin voor Esmee Visser: de steen erop

Ja de steen voor Esmee is in Nederland! Dat was best en avontuur want er komen weinig stenen uit Korea en deze is zeldzaam: Johachidoliet.
Maar hij is binnen en dus kon ik aan de slag met het “zetten” van de steen.
Zelf op de pin een kastje maken waar hij in past want deze steen heeft niet de standaard maten en vorm. Dat maakt hem super interessant en aantrekkelijk. Voor mij als vakvrouw een leuk detail.

Esmee zelf is al op de hoogte dat haar pin nu echt klaar is en zoals ze schrijft: “Wat een leuk bericht Laura!! Hij ziet er goed uit op de foto en ben benieuwd naar de ‘real life’ versie ;).”

Nu nog het certificaat erbij maken en dan kan hij naar Esmee. Ik ben heel benieuwd waar ze hem op gaat pinnen! En natuurlijk onwijs nieuwsgierig hoe ze hem vindt.

Mijn doel is dat zij met deze pin altijd terug kan naar dat gave gevoel van de Oympische spelen.
Dat deze pin haar terugbrengt naar de trots en plezier van deze behaalde mijlplaal en dat ze dat kan dragen bij haar hart (of op haar rugtas ;))
Dat iedere keer dat ze de speld bij zich draagt dat ze ontspanning ervaart, vertrouwen en rust vindt voor de juiste mindset, dat ze in alle hectiek bij zichzelf kan blijven.

Laat een reactie achter