Winkel met open atelier.

Bergen op Zoom

Spelden.com is gevestigd in de stad Bergen op Zoom. Sinds 2015 heeft Inge daar een winkel, Inge Rens Jewellery Design, met open atelier. Neem ook eens een kijkje op mijn andere website www.ingerens.com

Open atelier

Achterin de winkel vindt u haar werkbank met het nodige gereedschap; van zaagbeugel, tangen, vijlen, tribuletten, anken, ponsen tot groter gereedschap als een trekbank en een wals. Werkend met een lederen schootsvel, waar al het edelmetaal in opgevangen wordt, breng ik hier als goudsmid mijn dagen door werkend aan nieuwe collecties, opdrachten en reparaties.

In mijn goudsmid-atelier komt het ambachtelijke verleden samen met de toekomst.

Nog veel meer dat blinkt…

In haar winkel vindt u niet alleen de sieraden uit mijn eigen collectie, maar kunt u ook terecht voor sieraden en horloges van collega goudsmeden uit zowel binnen- als buitenland.
In Inges werk staan design, kwaliteit en de klant centraal. Zilver en goud vormen de basis, vaak in combinatie met edelstenen en hout. Moderne architectuur is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron, wat goed terug te zien is in mijn werk.

Naast een vaste collectie die continue ontwikkeld, werk ik graag in opdracht, zoals bij het ontwerpen en vervaardigen van een speld of pin.Het blijft bijzonder als ik van klanten het vertrouwen krijg hun bedrijfslogo te vereeuwigen in een speld, om trouwringen te maken (de bezegeling van de liefde), emotioneel goud om mag smelten tot iets nieuws of een bijzondere edelsteen een nieuw jasje mag geven.

Sieraden worden vaak gegeven bij speciale gelegenheden en staan daarom symbool voor emotie. Het uitzoeken van een uniek sieraad is erg persoonlijk en ik help je daar graag bij. U bent van harte welkom in de Bosstraat 26 in Bergen op Zoom.