Actie: 25-jarig jubileum in 2018

 Bestel nu voor al je medewerkers een prachtig speldje

 

Pins voor het Rode Kruis uitgevoerd in alpaca en met emaille

Jubileumfeest met een blijvende herinnering

Aankomend jaar is er een jubileum: jullie bestaan 25 jaar! En dat is natuurlijk iets om bij stil te staan en te vieren. Dit kan met jullie eigen luxe speld. Eventueel met het bedrijfslogo. Dit is waardevol voor jouw bedrijf en een mooi gebaar richting de werknemers.

pin-voor-koninginnedag-2012.jpg

Om te vieren, te bedanken of voor herkenbaarheid

Jullie verhaal, uitgangspunten en kernwaarden stoppen we in het metaal van de speld eventueel compleet gemaakt met een certificaat op maat. Op deze manier geef je aan jullie feest extra cachet.

 

 

Wat voor speld kan voor mijn bedrijf gemaakt worden?

 

De Bedrijfsspelden zijn een waardevol cadeau bij een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum. Ze worden ook als (afscheids)cadeau of bedankje gegeven.  

Daarnaast maakt Spelden.com spelden voor dagelijks gebruik,bijvoorbeeld voor medewerkers die contact hebben met klanten of gasten en dus goed herkenbaar moeten zijn.

 

 

Spelden.com heeft spelden gemaakt voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties.
Variërend van hotels tot hightechbedrijven en van ontwerpbureaus tot banken.
Neem – ter inspiratie – een kijkje in onze portfolio.

 


Bel vandaag nog over de mogelijkheden van een speld voor uw bedrijf 06 52648789

Een speld maakt emotie tastbaar en wordt gedragen bij het hart. Waardering, erkenning, saamhorigheid en trots maken dat de speld, samen met mijn liefde voor het vak en de materialen, zijn echte waarde krijgt en daarmee een fantastisch aandenken is.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Ben je helemaal enthousiast en wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jullie jubileum komend jaar? Neem dan contact op. Ik denk graag persoonlijk met je mee om zo de speld te gaan creëren die bij jullie past. Ik ben te bereiken op tel:06 52648789 of via mail info@spelden.com. U kunt ook direct een offerte aanvraag doen.

Offerte aanvragen

 

Recent uitgereikt

Het Rode Kruis bestaat 150 jaar! En dat is een jubileum om bij stil te staan en uit te pakken. In dit geval geeft het Rode Kruis aan 150 bijzondere mensen binnen haar organisatie een mooie pin die is gemaakt door spelden.com.
De pins zullen tijdens de vrijwilligersfeesten in het land worden uitgereikt.
Deze pin is gemaakt van alpaca, een onedel witkleurig metaal en daarop is een subtiele kleur aangebracht als rood kruisje. De gravure op de bovenkant “Hier om te helpen, 150 jaar” is gericht naar de drager.

Pins voor het Rode Kruis uitgevoerd in alpaca en met emaille

 

 

Omdat Marjolin Goudsmid & Spelden.com ook 12,5 jaar bestaan heb ik een blog geschreven: Maatwerk in serie: ik word er blij van! Over het bereik van spelden en waarom je ze uitreikt.

 

 
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief