Clubspelden

Clubspelden en verenigingsspelden: eenheid & verbondenheid
spelden met de contouren van het museum

Een sportattribuut, een dier, een muziekinstrument…. De kernactiviteit van uw club of vereniging biedt volop inspiratie voor mooie clubspelden, die eenheid en verbondenheid binnen een club kan versterken. Ook uw logo kan in het ontwerp van een speld worden verwerkt.

Met trots

Club- of verenigingsspelden van Spelden.com worden met trots gedragen – als een echt sieraad. Deze bijzondere spelden zijn ook heel geschikt om te overhandigen bij een jubileum of om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Club- of verenigingsspelden worden vaak in grotere oplagen gemaakt, maar het is ook mogelijk om één uniek exemplaar te laten maken. Spelden van Spelden.com worden met vakmanschap gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Lees verder over onze werkwijze en prijzen. Of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Van Rotary tot gymnastiekvereniging

Spelden.com kan voor elke vereniging, club of stichting een speld op maat maken. Van Rotary tot gymnastiekvereniging, van leesclub tot carnavalsvereniging, van manege tot vrouwenbeweging. Wilt u een speld laten maken op basis van uw logo? U kunt hier uw logo uploaden.

speld voor Soroptimisten met edelsteen
vergulde speld voor gymnastiekvereniging