Luxe spelden in goud en zilver voor Reaktie!

een speld om te dragen bij wedstrijden

Een speld om te dragen bij wedstrijden!

Broche om cadeau te doen!

Broche om cadeau te doen!

Pin met steentje

Eerst een pin zonder steentje en met meer dienstjaren wordt er een steentje in geplaatst.

Bedankje personeel!

Bedankje personeel!

Speld met logo van Parenco!

Speld met logo van Parenco!

Speld met de contouren van het museum

Ter gelegenheid van de opening!
 • Mascotte uitgevoerd in goud
  Mascotte uitgevoerd in goud
  Een mascotte wordt veel gebruikt bij bedrijven, clubs en verenigingen. Ze staan symbool voor het bedrijf en brengen geluk! Dremefa koos ervoor om hun mascotte te laten vastleggen in goud met een handgravure voor hun 60-jarig bestaan!
 • Collega feliciteren met 25-jarig dienstverband
  Collega feliciteren met 25-jarig dienstverband
  Bij de Plus supermarkten zijn de collega’s onder elkaar erg hartelijk. Bij het 25-jarig dienstverband lieten ze een speld ontwerpen die geheel past bij deze persoon om hem te feliciteren. Inclusief oorkonde met karakteristieke eigenschappen!
 • Passenger Terminal Amsterdam
  Passenger Terminal Amsterdam
  Bij de Passenger Terminal Amsterdam dragen ze vanaf nu pins. Hun logo is uitgevoerd op een grotere zilveren pin met hoog-laag verschil. Net als het land en de zee, net als hun cruises en evenementen.
 • Openheid en Verbinding
  Openheid en Verbinding
  De symboliek van het logo opgenomen in deze pin die wordt uitgereikt om afscheid te nemen van mensen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de verbinding tussen natuur en mens. De ecologische emaille geeft kleur aan de zilveren pin.
 • Broche Curaçao
  Broche Curaçao
  Spelden, pins en broches kan je zowel zakelijk als privé cadeau doen. Deze broche is gemaakt voor een vrouw die woont op Curaçao en van wie alle sieraden waren gestolen. We hebben gekeken naar waar deze vrouw van houdt: kleur en haar eiland. Zon, water en land waren de uitgangspunten. Door de open vorm van ...
 • Initiatiefnemers woonproject worden bedankt met gouden speld
  Initiatiefnemers woonproject worden bedankt met gouden speld
  Initiatiefnemers woonproject worden bedankt met gouden speld. Deze spelden van goud met de toevoeging van emaille in de kleuren van het logo zijn voor mensen van bijzondere verdienste in een woonproject voor gehandicapte kinderen. Deze mensen steken zeer veel tijd en energie in dit project om het van de grond te krijgen en te houden. ...
 • Uniforme uitstraling als koor door spelden!
  Uniforme uitstraling als koor door spelden!
  Mannenkoor Ichthus is herkenbaar aan hun spelden! Door de spelden hebben ze een uniforme uitstraling en zijn de leden te herkennen. Uitgevoerd in zilver. Een grote oplage spelden was voor dit koor de juiste manier om extra uitstraling aan het geheel te geven.
 • Mascotte in zilver voor Klokje Rond
  Mascotte in zilver voor Klokje Rond
  Klokje Rond liet voor hun 15-jarig bestaan de mascotte uitvoeren in zilver!
 • Eenheid in team Wervingsdagen
  Eenheid in team Wervingsdagen
  In Eindhoven op de TU is het team van de Wervingsdagen herkenbaar aan deze spelden. Ze zijn in zilver en het logo is 3d uitgevoerd. De spelden worden gebruikt ter promotie en om een eenheid te creëren. Gave serie!
 • 25 jaar Man en Vrouw!
  25 jaar Man en Vrouw!
  Als je 25 jaar bent getrouwd dan is er een reden voor een feestje! Om dit mooi vorm te geven heeft dit echtpaar een set spelden gekregen. Hier is een “mannelijke” en een “vrouwelijke” uitvoering gemaakt van een dansend echtpaar. In het ontwerp is rekening gehouden met extra ruimte zodat er in de toekomst steentjes ...
 • Handgesmeedde broche
  Handgesmeedde broche
  Deze broche is gemaakt van geelgoud en witgoud en is uit een serie om het personeel te bedanken. Aan de vorm is goed het handsmeedwerk te zien.
 • Bedrijfsspeld met het logo op creatieve wijze uitgevoerd
  Bedrijfsspeld met het logo op creatieve wijze uitgevoerd
  Verschillende soorten afwerking zorgen voor een mooie luxe uitstraling in de speld. Deze speld is gemaakt voor Maxxam te Ede.
 • opening van museum
  opening van museum
  Ter gelegenheid van de opening van het museum zijn deze spelden gemaakt. Ze bevatten de contouren van het museumgebouw.
 • MediQuest 10 jaar in dienst!
  MediQuest 10 jaar in dienst!
  Als je bij MediQuest 10 jaar in dienst bent geven zij een feestje! En daar hoort een mooie pin bij die extra groot is. Deze pin is een combinatie van hun eigen logo en het speciale 10 jaar logo. Uitgevoerd in zilver en optioneel kunnen er nog steentjes worden toegevoegd.
 • Speld met logo
  Speld met logo
  Voor de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel is deze speld gemaakt ter gelegenheid van jubileum.
 • Speld voor slechtzienden met afgeronde hoeken
  Speld voor slechtzienden met afgeronde hoeken
  Deze speld met logo voor Proson is zo ontworpen dat slechtzienden en blinden de speld ook kunnen dragen zonder zich te bezeren. De speld heeft afgeronde hoeken en het logo ligt verhoogd. Uitvoering in goud en zilver.
 • Koninginnedag & Politie
  Koninginnedag & Politie
  Om alle politiemedewerkers en vrijwilligers te bedanken dat Koninginnedag 2012 rustig kon verlopen, heeft de politie hen allemaal een mooie speld gegeven! Op de speld is het logo van de politie in de kroon van de koningin verwerkt!
 • Bronzen pin om te bedanken
  Bronzen pin om te bedanken
  Veiligheidsregio Kennemerland heeft vele solide medewerkers en vrijwilligers onder hun hoede zoals brandweer en ggd. Ter afscheid hebben ze deze pins uitgereikt. Op de pin zijn de contouren van de regio zichtbaar en ze zijn uitgevoerd in brons, zilver en goud.
 • Laurant & Bakker vormgevers geven jubileum!
  Laurant & Bakker vormgevers geven jubileum!
  Deze pins zijn gemaakt op basis van het logo van Laurant & Bakker vormgevers uit Nijmegen. Het bijzondere hieraan is dat de speld levendig wordt door de bolling en dus een 3D uitstraling krijgt!
 • Organiseer je een wedstrijd? Reik pins uit!
  Organiseer je een wedstrijd? Reik pins uit!
  Reik pins uit aan de winnaars met het logo van jullie club! De Nederlandse Kanarie Club doet dit ieder jaar. Wie is de Beste Kleurkanarie Kweker van dit jaar? Goud, zilver en brons wordt uitgereikt aan de besten van dit jaar. In de pin is het logo verwerkt van de NKC.
 • Botanische Tuinen laten logo uitvoeren
  Botanische Tuinen laten logo uitvoeren
  De Botanische tuinen hebben een supermooi logo! Deze hebben ze laten maken tot pins die dagelijks gedragen kunnen worden. Bijzonder is dat de uitvoering zwart zilver is.
 • 3 variaties spelden voor Muziekvereniging Noordenveld
  3 variaties spelden voor Muziekvereniging Noordenveld
  Om herkenbaarheid te vergroten en leden die lang lid zijn een ereplaats te geven reikt Muziekvereniging Noordenveld spelden uit met hun nieuwe logo. Omdat er onderscheid in de lengte van het lidmaatschap hebben ze ervoor gekozen om verschillende varianten te laten maken. De uitvoering is in messing, zilver en zilver met rode steentjes. De rode ...
 • Grotere spelden en mooier
  Grotere spelden en mooier
  Bij deze serie spelden is niet het logo uitgevoerd maar het onderwerp. De vlasschoven zijn groot uitgevoerd waardoor er 3-dimensionnal gewerkt kan worden. Dit in tegenstelling tot het platte vlak met een enkele verhoging waarbij het logo eruit springt. Door het uitreiken van grotere spelden die niet direct het logo weergeven maar wel het onderwerp, ...
 • Logo graveren
  Logo graveren
  Een logo kan je op verschillende manieren in metaal uitdrukken. Een daarvan is het graveren d.m.v. een machinegravure. Deze techniek hebben we toegepast voor de spelden van de Keizer Marine Engineering.
 • Kinologenclub draagt hangers en spelden
  Kinologenclub draagt hangers en spelden
  De Kinologenclub van Roermond en Echt e.o. dragen hangers en spelden. Zilveren spelden voor de mannen met het logo van de kinologenclub passend bij de hangers voor de vrouwen. Dit logo was een erg bewerkelijk logo en daarom is er gekozen voor de optie van machinegraveren. Hierdoor krijg je een duidelijke afbeelding met veel details.
 • Chikuba helpt kinderen!
  Chikuba helpt kinderen!
  Deze speld staat symbool voor de cirkel van het leven, die in het leven van de kinderen met wie jullie werken doorbroken wordt. Ze lopen butsen op, raken beschadigd, gehamerd, gevouwen. Maar in de kern, in de essentie is die complete cirkel nog steeds aanwezig. Ondanks de beschadigingen is het nog steeds dezelfde cirkel en ...
 • Koor St. Ceacillia laat logo uitvoeren als speld
  Koor St. Ceacillia laat logo uitvoeren als speld
  Het Tilburgs mannenkoor St. Ceacillia laat hun logo uitvoeren als speld in zilver. Zilver heeft de eigenschap dat je het zwart kan maken en daardoor komt dit logo erg mooi naar voren. Ook is er een champagnekleurige steen verwerkt.
 • Fair Trade knopen voor Dutch Spirit!
  Fair Trade knopen voor Dutch Spirit!
  Op de duurzame maatpakken van Dutch Spirit kan je nu een knoop bestellen die gemaakt is van volledig Fair Trade zilver. De knoop bevat een de duif uit het logo. De duif symboliseert niet alleen de vrede maar brengt ook de boodschap van duurzaamheid. Morgen op het MVO congres zullen de knopen worden gepresenteerd. Met ...
 • Jubileumspelden voor Gymnastiekvereniging Varsseveld
  Jubileumspelden voor Gymnastiekvereniging Varsseveld
  Ze hadden voor het jubileum nieuwe speldjes nodig, daarom hebben we van een bestaande speld een mal laten maken zodat de spelden steeds opnieuw weer bijbesteld kunnen worden!
 • Onderscheiding voor bijzondere verdienste
  Onderscheiding voor bijzondere verdienste
  Een onderscheiding geef je niet zomaar. Dat is een super bijzondere gebeurtenis waar iemand veel goeds mee heeft gedaan. En om dat kracht bij te zetten wordt er een onderscheiding uitgereikt. En daarvoor zijn deze twee 14 karaats gouden pins: Goud & Goud. Om te bedanken en de ontvangers echt op een voetstuk te zetten!
 • Van logo tot speld
  Van logo tot speld
  Voor deze parochie uit Nijmegen is hun exacte logo gebruikt om als speld te verwerken. De speld is klein gehouden zodat het bescheiden gedragen kan worden. Van logo tot speld is middels 3-d tekenen, printen en gieten heel goed mogelijk.
 • Verguld voor Erelid Ierse Setter Club!
  Verguld voor Erelid Ierse Setter Club!
  De ereleden van de Ierse Setter Club dragen vergulde spelden als dank voor hun inzet! Hun logo met de honden is verwerkt. Een vergulde speld heeft een messing basis waar een dikke goudlaag overheen komt.
 • Erespeld voor NVRO met logo
  Erespeld voor NVRO met logo
  De Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie heeft een aantal ereleden die ze graag een speld willen geven. Vanuit hun eigen logo zijn er heel veel mogelijkheden waaruit deze serie zilveren spelden is ontstaan met mooie hoogte/dieptewerking.
 • EuroCept kiest voor chique serie
  EuroCept kiest voor chique serie
  EuroCept Farmaceuticals kiest ervoor om hun logo uit te laten voeren in verschillende materialen: brons, zilver en goud. Voor extra cachet is er een mooi cultivépareltje toegevoegd. Deze serie pins zijn zeer chique geworden!
 • Origineel bedankje
  Origineel bedankje
  Om de persoon in het zonnetje te zetten die hen veel heeft geholpen, gaf de Reddingsbrigade van Callantsoog hem deze speld.
 • Goud bij CPM!
  Goud bij CPM!
  Goud, verguld en zilver met diamant en robijn. Op deze manier geeft CPM Europe aan dat ze blij zijn met hun medewerkers. Ieder jaar met het bekendmaken van de jaarcijfers zetten ze hun jubilerende medewerkers vlak voor kerst in het zonnetje!
 • Aero Club kiest voor verguld
  Aero Club kiest voor verguld
  Deze vliegclub uit Zeeland heeft een ere-lid dat een mooie speld verdient. Omdat de speld niet in grote oplages gemaakt hoeft te worden is er gekozen voor een handgemaakte speld in zilver die we hebben verguld. Het logo is hierbij het uitgangspunt geweest en op en vrije en herkenbare manier verwerkt.
 • Spelden met de toevoeging van edelstenen en parels
  Spelden met de toevoeging van edelstenen en parels
  Deze spelden geven een extra waarde door de toevoeging van edelstenen. Handgesmeed en ook draagbaar buiten het bedrijf door de subtiele vormgeving.
 • Pins in serie voor 25 jaar dienstverband
  Pins in serie voor 25 jaar dienstverband
  SmitDraad uit Nijmegen wil hun personeel in het zonnetje zetten bij 25 jaar dienstverband! Hun kenmerk “het vierkante draad op rol” is afgebeeld op de speld samen met hun logo! Met deze serie pins geven ze blijk van de waardering die ze voor hun medewerkers hebben.
 • Jubileumspeld Stichting Belangenbehartiging Alfabetisering
  Jubileumspeld Stichting Belangenbehartiging Alfabetisering
  Deze speld is met de hand vervaardigd en uitgevoerd in zilver. De letters zijn gezaagd en erop gesoldeerd nadat Nederland met de hand is gegraveerd. Het contrast ontstaat door de matte ondergrond en de gepolijste, verhoogde letters.
 • Gelderse Wandel Bond is tegenwoordig te herkennen aan een mooie speld!
  Gelderse Wandel Bond is tegenwoordig te herkennen aan een mooie speld!
  Gelderse Wandel Bond is tegenwoordig te herkennen aan een mooie speld! Uitgangspunten voor deze spelden in zilver waren: – We gaan vooruit! – Mannen en vrouwen welkom – Universeel te dragen – Met een nieuw icoon voor wandelen
 • 12,5-jarig en 25-jarig jubilerende personeelsleden.
  12,5-jarig en 25-jarig jubilerende personeelsleden.
  12,5-jarig en 25-jarig jubilerende personeelsleden krijgen bij GustoMSC een mooie speld in brons en zilver als waardering voor hun werk. Het personeel bij dit bedrijf zet zich in met hart en ziel en dat waardeert de baas enorm. Dus wil hij ze graag bedanken door ze in het zonnetje te zetten en de medewerkers een ...
 • Soroptimisten: spelden met detail uit logo
  Soroptimisten: spelden met detail uit logo
  De Soroptimisten zijn een wereldwijde organisatie voor vrouwen door vrouwen: Powervrouwen! Zij dragen spelden waaraan zij herkenbaar zijn met een detail uit hun logo. Voor de jubilea worden er steentjes toegevoegd en door de gravure kan iedere afdeling zijn eigen nuances aanbrengen.
 • Zilveren speld voor organisatie Medisch Benefiet Leeuwarden
  Zilveren speld voor organisatie Medisch Benefiet Leeuwarden
  De organisatie van het Medisch Benefiet Leeuwarden was herkenbaar aan de spelden die ze droegen met hun logo erop. Deze spelden zijn gemaakt in zilver!
 • Een speld om te dragen bij wedstrijden!
  Een speld om te dragen bij wedstrijden!
  Je bent een amazone en rijdt fanatiek wedstrijden: een speld om te dragen bij wedstrijden met het logo van jouw jockeyclub is dan een mooie aanvulling op je rijkleding!
 • 150 jarig bestaan: Rode Kruis
  150 jarig bestaan: Rode Kruis
  Bij het Rode kruis bestaan ze hun 150 jaar. Om dat te vieren zetten ze 150 bijzondere personen in het zonnetje door hen te bedanken met een mooie pin.
 • Speld voor Erelid bij Poortersgenootschap Doesburg!
  Speld voor Erelid bij Poortersgenootschap Doesburg!
  Poortersgenootschap Doesburg laat een speld maken voor hun erelid. Omdat ze maar een speld nodig hebben momenteel is deze met de hand gemaakt. Hebben ze er later nog meer nodig? Dan kunnen ze deze speld als basis gebruiken en een mal laten maken zodat er daarna in elk gewenst materiaal de speld gereproduceerd kan worden!
 • 25 jaar in dienst bij Bierens!
  25 jaar in dienst bij Bierens!
  Bierens doet in tandwielen en dit komt terug in hun logo. Dit logo hebben we samen met hun slogan verwerkt in 3 type spelden: voor 12,5 jaar in brons, voor 25 jaar in zilver en voor 40 jaar verguld!
 • Nieuw logo, nieuwe spelden!
  Nieuw logo, nieuwe spelden!
  Bij de groei van een bedrijf wordt vaak ook het logo aangepakt. Bij een nieuw logo kunnen er nieuwe spelden worden gemaakt zoals deze voor Parenco!
 • Serie vergulde pins met steentjes
  Serie vergulde pins met steentjes
  Secure Logistics hebben hun logo op een vrije manier laten vastleggen in vergulde pins. Er zijn mooie steentjes in verwerkt. Het leuke van deze pins is dat het bedrijf zelf heeft meegedacht met het ontwerp van de pins. Zo is er een combinatie ontstaan uit onze ontwerpen en die van hun!
 • Speld voor lid van de VVD
  Speld voor lid van de VVD
  Dit lid van de VVD had al een tijd de wens om een speld te hebben van zijn partij en besloot om er een te laten maken.
 • Biofarmind laat spelden ontwerpen
  Biofarmind laat spelden ontwerpen
  Dit bedrijf houdt zich bezig met DNA en dat is natuurlijk een prachtig onderwerp! Hierop hebben we dan ook het ontwerp van de spelden gebaseerd. Prinses Margriet heeft de spelden uitgereikt!
 • RSC Alliance 75 en 25 jaar jubileum!
  RSC Alliance 75 en 25 jaar jubileum!
  Bij verenigingen zijn sommige mensen al heel lang betrokken en dat verdient een bedankje met een chique speld. RSC Alliance heeft hun logo laten uitvoeren en  plaatst daar een aparte gravure bij.
 • Zowel goud als zilver als brons
  Zowel goud als zilver als brons
  Zowel goud als zilver als brons is de uitvoering geweest van deze speldenserie voor van der Heide Groep die o.a. in elektriciteit doen. De bliksemschicht in hun logo komt door het contrast in mat en glanzend van de afwerking goed naar voren. Er zit ruimte achter de bliksemschicht wat een mooi 3D-beeld geeft.
 • Kassaplan laat spelden ontwerpen met symboliek en logo
  Kassaplan laat spelden ontwerpen met symboliek en logo
  Het onderwerp van het bedrijf is genomen als uitgangspunt: kassarollen en meer! Dit is gecombineerd met het logo dat meerdere malen terugkomt op de rol. Voor een hele bijzondere uitreiking is er ook nog ruimte voor de toevoeging van een steentje.
 • 50jarig ere-lid bij toneelvereniging!
  50jarig ere-lid bij toneelvereniging!
  Bij de toneelvereniging is een lid dat zich al 50 jaar inzet met een lach en een traan! De vereniging heeft deze persoon in het zonnetje gezet met een handgemaakte pin in zilver, geïnspireerd op hun logo.
 • Voor het personeel
  Voor het personeel
  Bij de Hampshire Hotels is het personeel herkenbaar aan de mooie pins die zij dragen!
 • Gemeentewapen uitgevoerd als pin en speld!
  Gemeentewapen uitgevoerd als pin en speld!
  Bij gemeente Leiderdorp dragen de Burgemeester en Wethouders pins en spelden met het gemeentewapen erop. Bij deze kleine uitvoering van het gemeentewapen is diepteverschil en contrast toegepast voor een stijlvol geheel.
 • Trouwe dienst wordt beloont!
  Trouwe dienst wordt beloont!
  Bij vele bedrijven wordt jarenlange dienst als iets bijzonders beschouwd en daarom krijgen deze mensen bij de Norske Skog een waardevolle attentie!
 • Permar geeft spelden aan medewerkers
  Permar geeft spelden aan medewerkers
  Permar bestelde spelden alvast in het voren zodat ze nooit tekort hebben als ze hun medewerkers in het zonnetje willen zetten!
 • Grote speld van goud en zilver met logo en symboliek
  Grote speld van goud en zilver met logo en symboliek
  Voor het 12,5 jarig jubileum van Reaktie is deze speld gemaakt. Hun logo is verhoogd en hun verschillende diciplines binnen het bedrijf zijn met symbolen verdiept verwerkt in het metaal.
 • Afscheid nemen bij de Rabobank
  Afscheid nemen bij de Rabobank
  Ter afscheid heeft Rabobank Woudenberg-Lunteren spelden laten maken met hun logo. Het logo bestaat uit 2 delen en zo is deze speld ook vorm gegeven!
 • Speld: Lid van verdienste ABGP
  Speld: Lid van verdienste ABGP
  Voor de leden van verdienste zijn deze zilveren spelden gemaakt. Uitgangspunt was een al bestaande speld. Hiervan hebben we opnieuw een mal gemaakt waardoor de spelden nu zo vaak men wil en in elk gewenst materiaal kan bijbestellen en uitreiken.