Overige

Spelden als originele bedankjes of geschenken

speld met symoliek in de golven voor de reddingsbrigade van Callantsoog
Spelden.com maakt originele bedankjes voor bijzondere gelegenheden, denk aan geboorte, communie of huwelijk. Elke speld is maatwerk. Daardoor kunnen deze cadeau’s geheel op de ontvanger worden afgestemd en is het een origineel bedankje. Dat wordt een cadeau om nooit te vergeten! Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Geboorte

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Een speld is een heel persoonlijk geschenk. We kunnen in het ontwerp bijvoorbeeld inspelen op de naam van het kindje, de geboortedatum of het sterrenbeeld, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Huwelijk

Een set spelden is een origineel huwelijkscadeau. In overleg komen we tot een uniek ontwerp dat geheel op het bruidspaar is afgestemd. Daarnaast is het ook mogelijk om spelden te laten maken voor de mensen die een bijzondere rol hebben gespeeld op de huwelijksdag, bijvoorbeeld de getuigen of de ceremoniemeester.

Communie

Een cadeau voor een communie? Dat mag best iets bijzonders zijn. Met een op maat gemaakte speld heeft u een origineel cadeau in handen. Wij maken er een echt sieraad van dat zijn waarde behoudt.

alle spelden en pins worden mooi verpakt