Bedrijfsspelden

Bedrijfsspelden voor een jubileum en nog veel meer…
spelden in goud, zilver en brons voor het aantal dienstjaren

Ben u op zoek naar een mooi cadeau voor een bijzondere gelegenheid? Bijvoorbeeld een jubileum, een verjaardag of een unieke prestatie. Met een speld geeft u echt iets bijzonders. Geniet van de intense kleur, de luxe uitstraling en de verfijnde uitvoering. Een speld is een prachtig sieraad dat met trots gedragen zal worden.

Bedrijfsspelden: fraai & functioneel

In bedrijfsspelden kan uw logo op creatieve wijze worden verwerkt. Ook de kernwaarden van het bedrijf kunnen het uitgangspunt zijn voor een unieke speld met een sterke uitstraling. Of het nu gaat om één gouden speld of een hele serie speldjes, Spelden.com maakt er een bijzonder sieraad van.

Elke speld wordt met liefde en aandacht gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Lees verder over onze werkwijze en prijzen. Voor advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Van jubileum tot dagelijks gebruik

Bedrijfsspelden zijn een waardevol cadeau bij een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum. Ze worden ook als (afscheids)cadeau of bedankje gegeven. Daarnaast maakt Spelden.com spelden voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor medewerkers die contact hebben met klanten of gasten en dus goed herkenbaar moeten zijn. Spelden.com heeft reeds spelden gemaakt voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties, variërend van hotels tot hightechbedrijven. En van ontwerpbureaus tot banken. Neem – ter inspiratie – een kijkje in onze portfolio.

Van basismodel tot luxe speld

Een ontwerp kan in verschillende uitvoeringen worden vervaardigd. Hierbij kunt u denken aan een basisspeld in zilver. Een stapje hoger kunnen we hetzelfde ontwerp uitvoeren in zilver met gouden details. Voor een bijzondere gelegenheid kan datzelfde ontwerp worden gemaakt in goud. Hierbij kunt u kiezen tussen geelgoud, roodgoud en witgoud. Daarnaast is het mogelijk om edelstenen in de speld te verwerken. Elke speld wordt met passie en aandacht gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal.

Lees verder over onze werkwijze.

Van kerstgeschenk tot hoedenspeld

Spelden.com maakt voor elke gelegenheid een passende speld. Laat u inspireren:

  •  Een speld als kerst- of relatiegeschenk is een onvergetelijk cadeau. Door het bedrijfslogo subtiel in de speld te laten verwerken, ontstaat een heel draagbaar sieraad.
  •  Bij een verjaardag is een speld – te dragen op hoed of sjaal – een stijlvol geschenk.
  •  Wordt er een nieuw product binnen het bedrijf geïntroduceerd? Laat een passende speld maken om de introductie feestelijk te laten verlopen.
  •  Gaat een collega met zwangerschapsverlof? Geef met z’n allen een mooie broche als het kindje is geboren.
  •  Kijk voor nog meer inspiratie en mogelijkheden in onze portfolio.
 
spelden met de toevoeging van edelstenen en parels