Contact

Wilt u meer weten over wat Spelden.com voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we persoonlijk kunnen overleggen over uw wensen.

Laura Egbers

Goudsmid & Vormgever van Spelden.com

Laura is een vrolijke, enthousiaste, spirituele persoonlijkheid die het leuk vind zich in te leven in de klant en het onderwerp van een organisatie. Haar talent voor combineren en overal een passende oplossing voor te vinden geven vaak een verbluffend resultaat. Met haar vakkennis worden de mooiste spelden en sieraden gemaakt. Persoonlijk contact is erg belangrijk voor haar. Zij hoort heel graag waar jullie organisatie goed in is en waar jullie de wereld mooier mee maken. Zij weet erachter te komen wat jullie achterliggende emotie is om een speld of pin uit te reiken en dit vergroot zij uit. Dit doet ze d.m.v. symboliek en kernwaarden. Ook schrijft zij de bondige teksten voor op het certificaat. Graag neemt ze jullie mee in het gehele proces zodat ze voor jullie de spelden kan maken die helemaal passen bij de kernwaarden en uitstraling van jullie organisatie. Zij maakt daarmee niet gewoon spelden maar krachtsieraden die je kan dragen bij het hart.

06-52648789

info*spelden.com

Bresstraat 32

Doesburg6981 CB

Thirsa van Zandwijk

Thirsa van Zandwijk

Stenenzetter

Thirsa is een frisse en sprankelende persoonlijkheid die haar passie heeft in het zetten van edelstenen. Zij laat ieder steentje stralen en draagt daarmee bij aan een chique eindresultaat.

Attius Dovianus

Matrijzenmaker

Attius zorgt ervoor dat van het eerste model (proefmodel/moedermodel) een prachtige matrijs wordt gemaakt zodat daarna altijd en in elk gewenst metaal de spelden en pins bijgemaakt kunnen worden. Ook levert hij alle wasmodellen aan. Attius is altijd positief ingesteld en in voor een lach.

Anja Beckmans-Prinsen

Secretarieel assistent

Anja is een lieve en rustige persoonlijkheid die voor ieder probleem een oplossing bedenkt, doorpakt en goudeerlijk (wat een leuke woordkeus, haha) is. Zij zal veel van de mail en telfoontjes beantwoorden en zorgt dat het proces goed doorloopt.

Regina Goudriaan

Goudsmid

Regina is goudsmid en weet altijd het mooiste resultaat in haar werk naar boven te halen. Zij werkt de spelden en pins met veel positiviteit en plezier af zodat de drager kan stralen. Momenteel heeft Regina een Time Out.

 


 

Neem contact op

Atelier open:

op afspraak.

 

[/list]