Contact

Wilt u meer weten over wat Spelden.com voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we persoonlijk kunnen overleggen over uw wensen.

Inge Rens

Goudsmid & Vormgever van Spelden.com

Inge is een enthousiaste persoonlijkheid die het leuk vind zich in te leven in de klant en het onderwerp van een organisatie. Haar talent voor combineren en overal een passende oplossing voor te vinden geven vaak een verbluffend resultaat. Met haar vakkennis worden de mooiste spelden en sieraden gemaakt. Persoonlijk contact is erg belangrijk voor haar. Zij hoort heel graag waar jullie organisatie goed in is en waar jullie de wereld mooier mee maken. Zij weet erachter te komen wat jullie achterliggende emotie is om een speld of pin uit te reiken en dit vergroot zij uit. Dit doet ze d.m.v. symboliek en kernwaarden. Graag neemt ze jullie mee in het gehele proces zodat ze voor jullie de spelden kan maken die helemaal passen bij de kernwaarden en uitstraling van jullie organisatie.

Creativiteit en ambachtelijk vakwerk met kwaliteit, van massieve edele metalen. Van niets iets maken, een verhaal vertellen. Dat is wat de sieraden van Inge bijzonder maakt, waarmee zij zich onderscheidt van machinaal vervaardigde standaardproducten. Haar aandacht, passie en liefde voor het vak.

info@spelden.com
0031 (0)6 24 22 03 97