Over ons

Over Laura –> de goudsmid achter Spelden.com

Haar handen, haar creativiteit, haar perfectionisme, haar visie. Laura Egbers is de goudsmid achter spelden.com. Achter haar werkbank, in haar eigen bubbel, voelt ze zich thuis, om dat te doen wat ze het liefste doet: sieraden maken. Elke speld, pin of broche draagt haar handtekening van kwaliteit en verfijning.

In het verhaal van Laura lees je meer over de lange weg die leidde tot haar succes. Van de hobbels en keien op haar levenspad heeft ze altijd iets moois willen maken. Ze brachten haar een groot inlevingsvermogen en de vaardigheid kracht en schoonheid door te geven. Met hulp van moeder aarde in de vorm van goud en zilver.

Creativiteit en ambachtelijk vakwerk met kwaliteit, van massieve edele metalen. Van niets iets maken, een verhaal vertellen. Dat is wat de sieraden van Laura bijzonder maakt, waarmee zij zich onderscheidt van machinaal vervaardigde standaardproducten. Haar aandacht, passie en liefde voor het vak.

Zowel in haar persoonlijke als professionele leven heeft altijd één vraag centraal gestaan: hoe kan het anders? Wie een sieraad van Laura draagt, kiest voor originaliteit en positiviteit. Niet voor niks werd ze ooit een stadionlamp genoemd, in elk sieraad schijnt een stukje van haar licht.

profielfoto Laura
Laura achter de werkbank