Proefmodel per foto of post

Proefmodel per foto of post

Om tot het definitieve ontwerp te komen maken we eerst schetsen en een render. Dit is allemaal nog 2-D. Vanaf dat punt gaat het platte vlak over naar een ruimtelijke weergave. Vanuit de render gaan we het model van de speld zoals getekend is in was uitprinten en daarna in zilver gieten. Dit eerste model is het proefmodel. Deze wordt helemaal afgewerkt zoals de uiteindelijke serie spelden eruit komen te zien. Dan worden hier foto’s van gemaakt en deze worden naar jou gemaild zodat je kan zien of het proefmodel ook werkelijk is wat je ervan had gedacht. Op een foto is de grootte soms lastig in te schatten dus daarom is er ook de mogelijkheid om het proefmodel op te sturen. Zodra het proefmodel is goedgekeurd door de foto of is teruggestuurd naar ons atelier wordt hij weer uit elkaar gehaald en dan volgt de laatste stap: het maken van de mal.
Door de mal kan je altijd en in elk gewenst materiaal zoveel spelden als nodig is bijbestellen.