Logo graveren

Een logo kan je op verschillende manieren in metaal uitdrukken. Een daarvan is het graveren d.m.v. een machinegravure. Deze techniek hebben we toegepast voor de spelden van de Keizer Marine Engineering.

Openheid en Verbinding

De symboliek van het logo opgenomen in deze pin die wordt uitgereikt om afscheid te nemen van mensen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de verbinding tussen natuur en mens. De ecologische emaille geeft kleur aan de zilveren pin.

Onderscheiding voor bijzondere verdienste

Een onderscheiding geef je niet zomaar. Dat is een super bijzondere gebeurtenis waar iemand veel goeds mee heeft gedaan. En om dat kracht bij te zetten wordt er een onderscheiding uitgereikt. En daarvoor zijn deze twee 14 karaats gouden pins: Goud & Goud. Om te bedanken en de ontvangers echt op een voetstuk te zetten!

Goud bij CPM!

Goud, verguld en zilver met diamant en robijn. Op deze manier geeft CPM Europe aan dat ze blij zijn met hun medewerkers. Ieder jaar met het bekendmaken van de jaarcijfers zetten ze hun jubilerende medewerkers vlak voor kerst in het zonnetje!

Fair Trade knopen voor Dutch Spirit!

Op de duurzame maatpakken van Dutch Spirit kan je nu een knoop bestellen die gemaakt is van volledig Fair Trade zilver. De knoop bevat een de duif uit het logo. De duif symboliseert niet alleen de vrede maar brengt ook de boodschap van duurzaamheid. Morgen op het MVO congres zullen de knopen worden gepresenteerd. Met z’n allen naar een betere wereld!

Chikuba helpt kinderen!

Deze speld staat symbool voor de cirkel van het leven, die in het leven van de kinderen met wie jullie werken doorbroken wordt. Ze lopen butsen op, raken beschadigd, gehamerd, gevouwen. Maar in de kern, in de essentie is die complete cirkel nog steeds aanwezig. Ondanks de beschadigingen is het nog steeds dezelfde cirkel en binnenin deze ruwe buitenkant is nog steeds de blanke kern aanwezig (het bolletje), de ziel van deze kinderen die weer mag gaan stralen door de liefdevolle opvang die zij krijgen.

25 jaar Man en Vrouw!

Als je 25 jaar bent getrouwd dan is er een reden voor een feestje! Om dit mooi vorm te geven heeft dit echtpaar een set spelden gekregen. Hier is een “mannelijke” en een “vrouwelijke” uitvoering gemaakt van een dansend echtpaar. In het ontwerp is rekening gehouden met extra ruimte zodat er in de toekomst steentjes kunnen worden toegevoegd. Zo romantisch!

MediQuest 10 jaar in dienst!

Als je bij MediQuest 10 jaar in dienst bent geven zij een feestje! En daar hoort een mooie pin bij die extra groot is. Deze pin is een combinatie van hun eigen logo en het speciale 10 jaar logo. Uitgevoerd in zilver en optioneel kunnen er nog steentjes worden toegevoegd.