25 – jarig jubileum

Om te vieren, te bedanken of voor herkenbaarheid.

Aankomend jaar is er een jubileum: jullie bestaan 25 jaar! En dat is iets om bij stil te staan en te vieren. Dit kan met jullie eigen luxe speld. Eventueel met het bedrijfslogo.
Dit is waardevol voor jouw bedrijf en een mooi gebaar richting de werknemers.
Al gedacht aan spelden? Neem contact op voor jullie persoonlijke mogelijkheden

Een speld maakt emotie tastbaar en wordt gedragen bij het hart. Waardering, erkenning, saamhorigheid en trots maken dat de speld, samen met mijn liefde voor het vak en de materialen, zijn echte waarde krijgt en daarmee een fantastisch aandenken is.
Jullie verhaal, uitgangspunten en kernwaarden stoppen we in het metaal van de speld eventueel compleet gemaakt met een certificaat op maat. Op deze manier geef je aan jullie feest extra cachet.

 

Recent uitgereikt

Het Rode Kruis bestaat 150 jaar! En dat is een jubileum om bij stil te staan en uit te pakken. In dit geval geeft het Rode Kruis aan 150 bijzondere mensen binnen haar organisatie een mooie pin die is gemaakt door spelden.com.
De pins zullen tijdens de vrijwilligersfeesten in het land worden uitgereikt.
Deze pin is gemaakt van alpaca, een onedel witkleurig metaal en daarop is een subtiele kleur aangebracht als rood kruisje. De gravure op de bovenkant “Hier om te helpen, 150 jaar” is gericht naar de drager.
Pins voor het Rode Kruis uitgevoerd in alpaca en met emaille

Helemaal enthousiast?

Ben je helemaal enthousiast en wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jullie jubileum komend jaar? Neem dan contact op. Ik denk graag persoonlijk met je mee om zo de speld te gaan creëren die bij jullie past. Ik ben te bereiken op 0652648789 of via mail info@spelden.com

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Omdat ik zelf ook 12,5 jaar besta heb ik een blog geschreven: Maatwerk in serie: ik wordt er blij van!