Pins voor gespreksstof en verbinding

Pins voor gespreksstof en verbinding

Pins en spelden starten een communicatie. Dit ontdekt Nicolien Sauerbreij door het interviewen van de mensen die momenteel op de olympische spelen zijn (zie filmpje hieronder vanaf 1.37 min.).
Ook binnen een organisatie kan je daar gebruik van maken want spelden en pins zijn de basis voor gespreksstof en verbinding. Ze dragen jouw boodschap. Metaal is immers bij uitstek een ontvanger en geleider. Met deze kleine kunstwerkjes die je draagt bij je hart, kan je jouw missie uitdragen, vertellen wat voor moois jij met jouw organisatie in de wereld zet en waarom iedereen daarvan moet weten. Daarnaast zijn alle medewerkers binnen jouw organisatie te herkennen aan deze pin. Wel zo handig voor vertegenwoordigers of personeel dat veel met klanten omgaat. Laat ook hen jouw missie en visie uitdragen om nog succesvoller te zijn!
Wat voor moois zet jij in de wereld? Laat het me weten en ik maak daar een mooie spelden serie van met jullie logo: 06-52648789.

Laat een reactie achter