Esmee Visser houdt van pins en speldjes!

Esmee Visser houdt van pins en speldjes!

Wauw, Wauw! Heb je al die pins en speldjes gezien op de tas van olympisch gouden medaille winnares Esmee? Superleuk en met een pin kan je echt een statement maken. Het laat zien waar jij voor staat en zorgt voor gespreksstof over jou en wat jou bezig houdt. Pins en spelden zijn grote verbinders, ze geven waardering en geluk. Iedereen een zelfde speldje zorgt voor een positieve teamgeest en saamhorigheid. Ook is een speld een goede motivator want hij brengt erkenning en waardering binnen een organisatie. Je kan hem gebruiken om uit te reiken als keurmerk of om jouw mijlpaal te vieren. En hoewel Esmee ze op haar sporttas heeft gepint, draag je de meeste toch bij het hart. Waar het hart van vol is stroomt de mond van over. Hoe positief!
Welke mijlpalen zitten er binnenkort bij jou aan te komen? Bel me en ik maak jouw eigen unieke spelden voor jou: 06-52648789

Laat een reactie achter