Pins voor 150 jaar behulpzaamheid bij het Rode Kruis

Pins voor 150 jaar behulpzaamheid bij het Rode Kruis

Het Rode Kruis bestaat 150 jaar! En dat is een jubileum om bij stil te staan en uit te pakken. In dit geval geeft het Rode Kruis aan 150 bijzondere mensen binnen haar organisatie een mooie pin die is ontworpen door studio Workswell en uitgevoerd door ons.

De pins zullen tijdens de vrijwilligersfeesten in het land worden uitgereikt.

Deze pin is gemaakt van alpaca, een onedel witkleurig metaal en daarop is een subtiele kleur aangebracht als rood kruisje. De gravure op de bovenkant “Hier om te helpen, 150 jaar” is gericht naar de drager.

pins voor behulpzamheid met de gravure gericht naar de ontvanger 150 jaar behulpzaamheid voor het Rode Kruis wordt gevierd met de uitreiking van een grote serie pins

Laat een reactie achter