Pins voor 150 jaar behulpzaamheid bij het Rode Kruis

Pins voor 150 jaar behulpzaamheid bij het Rode Kruis

Het Rode Kruis bestaat 150 jaar! En dat is een jubileum om bij stil te staan en uit te pakken. In dit geval geeft het Rode Kruis aan 150 bijzondere mensen binnen haar organisatie een mooie pin die is ontworpen door studio Workswell en uitgevoerd door ons.

De pins zullen tijdens de vrijwilligersfeesten in het land worden uitgereikt.

Deze pin is gemaakt van alpaca, een onedel witkleurig metaal en daarop is een subtiele kleur aangebracht als rood kruisje. De gravure op de bovenkant “Hier om te helpen, 150 jaar” is gericht naar de drager.

pins voor behulpzamheid met de gravure gericht naar de ontvanger 150 jaar behulpzaamheid voor het Rode Kruis wordt gevierd met de uitreiking van een grote serie pins

2 Responses to Pins voor 150 jaar behulpzaamheid bij het Rode Kruis

  • Annet Spijker & Nicoline Mascini Nederlandse Rode Kruis

    Voor het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis wilden wij een insigne laten maken om 150 vrijwilligers aan te moedigen door te gaan met hun goede werk. Nadat we tot een ontwerp waren gekomen, hebben we diverse offertes opgevraagd voor het vervaardigen van het insigne. We zijn er trots op voor een product te hebben gekozen van Nederlandse bodem van goede kwaliteit. Wij hebben de samenwerking met Laura als zeer prettig ervaren. Ze dacht met ons mee, hield ons op de hoogte van het productieproces en hield zich aan de gestelde deadline. Dank daarvoor!

  • Christiaan Bierbooms

    Laura heeft het van oorsprong platte ontwerp heel fraai vertaald naar een driedimensionaal object. Mooi materiaal en dito afwerking. Kortom: vakwerk, we zijn er heel blij mee!

Laat een reactie achter