25-jarig dienstverband: mooie pin

25-jarig dienstverband: mooie pin

Bij Smit Draad in Nijmegen maken ze bijzonder draad. Geen rond maar juist vierkant. Omdat het een hecht bedrijf is waar mensen vaak al jaren lang in dienst zijn, reiken zij met een 25-jarig dienstverband een mooie pin uit. Het ontwerp van de pin is een grote haspel met draad erop waar 25 in staat. Daar naast staat de naam van het bedrijf. Omdat er een matrijs (=mal) is gemaakt van de pin kunnen er altijd opnieuw pins worden bijbesteld. Dit maal was de uitvoering zilver en verguld.

One Response to 25-jarig dienstverband: mooie pin

  • Fieke Peters

    De pins voor onze jubilarissen worden altijd met veel enthousiasme ontvangen. De samenwerking met Laura is prima: mooie kwaliteit van de producten en goede en vlotte service. Fieke Peters/HRM Smit Draad

Laat een reactie achter