Mascotte in zilver!

Mascotte in zilver!

Bij Klokje Rond zorgen deze mensen al 15 jaar dat ouders hun kinderen letterlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen onderbrengen zodat dit te combineren is met hun ploegendiensten of onregelmatige werktijden.

Om de medewerkers die zich vol enthousiasme, loyaliteit, trouw, professionaliteit en met heel hun hart inzetten, te bedanken nam het bestuur hen en hun partners mee uit eten en reikten ze deze speld uit waar hun mascotte Jasper en hun 15-jarig bestaan samen in vormgegeven zijn.

Hun mascotte in zilver om te dragen bij het hart.
Bij de speld zat een custom-made certificaat met uitleg over de kernwaarden van de organisatie, de reden van uitreiken en de inspiratie achter de speld. Zo mooi persoonlijk!
15 jaar 24-7 klokje rond. Mascotte uitgevoerd als zilveren speld

 

 

Laat een reactie achter