Mascotte in zilver!

Mascotte in zilver!

Bij Klokje Rond zorgen deze mensen al 15 jaar dat ouders hun kinderen letterlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen onderbrengen zodat dit te combineren is met hun ploegendiensten of onregelmatige werktijden.

Om de medewerkers die zich vol enthousiasme, loyaliteit, trouw, professionaliteit en met heel hun hart inzetten, te bedanken nam het bestuur hen en hun partners mee uit eten en reikten ze deze speld uit waar hun mascotte Jasper en hun 15-jarig bestaan samen in vormgegeven zijn.

Hun mascotte in zilver om te dragen bij het hart.
Bij de speld zat een custom-made certificaat met uitleg over de kernwaarden van de organisatie, de reden van uitreiken en de inspiratie achter de speld. Zo mooi persoonlijk!
15 jaar 24-7 klokje rond. Mascotte uitgevoerd als zilveren speld

 

 

One Response to Mascotte in zilver!

  • Peter-Jan

    Samenwerking met Laura mbt het ontwerpen van de spelt was erg leuk en zeer professioneel. Ook de ideeën en de hulp bij het schrijven van een mooie tekst voor het certificaat ging erg goed. Ik kan Laura en haar bedrijf erg aanbevelen!!

Laat een reactie achter