Jaarcijfers en jubilea

Jaarcijfers en jubilea

Bij CPM Europe hebben ze een leuke oplossing gevonden voor het bekendmaken van de jaarcijfers. Vlak voor kerst combineren zij dit met het uitreiken van mooie spelden en armbanden voor de jubilerende medewerkers. En dat doen ze niet met zomaar. CPM vind dat hun medewerkers het bedrijf maken tot wat het is en daarom geven ze hen spelden en armbanden van goud! Toegevoegd met diamant en robijn. Voor de heren is er een speld en voor de dames is er een armband. CPM reikt al jaren op deze manier de sieraden uit echter waar ze de spelden voorheen bestelden is het bedrijf jammer genoeg failliet gegaan. Gelukkig geen probleem want met een bestaande speld nog op voorraad konden wij er weer een nieuwe mal van maken en het proces voortzetten zoals ze dat gewend waren.
Goud, verguld en zilver met diamant en robijn voor jubilerende medewerkers

Laat een reactie achter